Change Day Sverige 4 juni 2014

logo_changeday-04.pngNu kommer Change Day till Sverige! I mars öppnar changeday.se för att ta emot löften om hur vi kan förändra svensk hälso- och sjukvård och omsorg. Fundera över vad just du kan göra för att det ska bli bättre…

Change Day syftar till att förbättra svensk hälso- och sjukvård och omsorg. Det är en internationell rörelse vars målsättning är att förverkliga den potential som finns i alla individer och grupper. Allas engagemang, hos såväl patient och profession som politiker, ska kanaliseras via changeday.se och bli verklighet.

Att få känna sig delaktig i en positiv förändring direkt i sin egen vardag är stort. Och att dessutom få se sina egna idéer förverkligas är ännu större. Genom initiativet Change Day finns det nu möjlighet för dig att genomföra en förändring.

Det kommer att bli tusentals små och stora förändringar som initieras och förverkligas. Kanske kommer vissa inte att märkas för allmänheten. Men tillsammans kan vi se till att svensk hälso- och sjukvård och omsorg tar steg mot att bli bäst i världen.

Change Day är förändringens dag! Genom kraften i sociala medier och många människors längtan efter förbättringar så kommer underverk att ske. Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något.

Ditt engagemang behövs.

Är du eller din organisation intresserade av att vara med?
Hör av dig till:

Helena Conning, Vinnvård
helena.conning@vinnvard.se
0706-93 66 74